Cera ja Ramos suorittivat RTK2-koulutustunnuksensa huippupisteillä

Kasvattaja ei voisi olla ylpeämpi Rally-Toko -tiimistään! Viivi ja Cera (Flower Rock’s Nylon Beat), sekä Satu ja Ramos (Flower Rock’s Number One) suorittivat vuodessa sekä RTK1 että RTK2 -koulutustunnukset upeilla pisteillä. Cera: 98-97-89-96-99-98 ja Ramos: 87-97-95-76-89-99. Viivi kisasi samalla kertaa jopa kahdella koiralla, kun aussi-mummo Dana näytti nuoremmilleen että yli 10 vuoden ikä ei ole mikään este aloittaa kisa-ura.

Flower Rock’sien omien tiistai-treenien lisäksi koirakot ovat harjoitelleet ahkerasti omatoimisesti kotonaan, sekä Marin yksityisopetuksessa. Molemmilla on ollut erinomainen motivaatio treenaamiseen. On ollut hauska seurata kuinka Sadun ”tavallisesta city-perhekoirasta” Ramoksesta on kuoriutunut nopeasti hyvässä kontaktissa työskentelevä ja innokas harrastuskoira. Ramos on meidän ensimmäisen pentueen ensimmäisenä syntynyt pentu, Number One. Pojalle venähti kasvuvaiheessa todella paljon kokoa, mutta ketterästi se silti pyörähtelee kentällä kylttejä kaatamatta.

Ceralla on vauhtia ja työskentely-intoa vaikka muille jakaa. Se onkin tottistellut ja treenannut agilityä Viivin kanssa pennusta asti jo ennen Rally-Tokon aloittamista. Kontakti on tiivis ja tekemisen ilo suorastaan purskahtelee tuosta koirasta. Onneksi Viivillä on homma hanskassa ja motivaatiota ohjata Ceran sähäkkyys erilaisiin harrastuksiin. Kasvattajakin voi huokaista, että onneksi tämä sähikäinen pääsi viisi vuotta sitten oikeanlaiseen perheeseen.

Lämpimät onnittelut vielä kerran molemmille koirakoille ja superkiitokset mahtavalle koutsillemme Mari Kurenmaalle, joka on innostanut ja tsempannut meidän porukkaa muun muassa tämän hauskan lajin saloihin, ja valmentanut nämä kaksi koirakkoa ylittämään kisakynnyksen. Jatkoa seuraa tavalla tai toisella ihan varmasti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: