Nellystä Suomen ja Viron Veteraani-muotovalio!

Tänä vuonna ollaan käyty tavallista enemmän koiranäyttelyissä. Syynä se, että Nelly saavutti vuosi sitten veteraani-iän ja Sissi on vielä junnu-iässä. Lisäksi oli kiva tehdä pari pientä Viron reissua uudella VW Multivanilla, kun ensimmäistä kertaa koko porukka ja kamat mahtui huoletta mukaan.

Nelly (Moisionmäen Imelda) täytti marraskuussa 9 vuotta ja on todella hyvässä fyysisessä kunnossa. Se on myös jostain ihmeen syystä alkanut todella nauttia näyttelyistä ja esiintymisestä. Häntä heiluu ja koira on töpinöissään. Ensimmäiset kaksi veteraanisertiä tulivat kesälomareissulta Viron Imaveresta peräkkäisinä päivinä, joten olihan se kolmas sitten haettava Tallinnasta syyskuussa (neljännenkin olisi saanut). Viron veteraani-muotovalion titteli (EST VET MVA) saatiin siis ensin plakkariin. Suomen titteliä lähdettiin hakemaan tästä innostuneena, ja veteraanisertit saatiin Porvoosta syyskuussa ja Jyväskylästä molempina päivinä marraskuussa. Suomenkin veteraani-muotovalion tittelin (FI VMVA) hakemus on nyt lähetetty Kennelliittoon. Saa nähdä vieläkö jaksetaan lähteä Nellyn kanssa Latviaan ja Liettuaan ensi kesänä.

Sissi (Sweet Dreams Only One des Monts du Lac) aloitti junnu-kehässä näyttävästi keväällä Haminassa sekä ensimmäisenä päivänä Imaveressa, saaden molemmista junnu-sertin ja ROPin. Sen jälkeen menestys onkin ollut vaihtelevaa. Sissille iski murkku-ikä ja ramppikuume. Hyvää harjoitusta näistä näyttelyreissuista on kuitenkin saatu, ja vielä ollaan menossa kokeilemaan onnea junnukehään Messariin. Sinne mukaan tulee myös Alisa (Eternal Flame Heart Boyard). Tammikuussa Sissi siirtyykin nuorten luokkaan, ja saa kasvaa ja kehittyä sitä varten vähintään ensi kesään.

Seuraavaksi keskitytään muihin harrastuksiin ja Navin (Flower Rock’s Penny Lane) pennuttamiseen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: