Koiramme/Our Dogs

Moisionmäen Imelda (Nelly), synt 9.11.2013 (n)

(FI10277/14), A/A, 0/0, VA0, LTV0

ERI, SA, ROP, 3xSERT, CACIB, kts jalostustiedot.

Nelly on perheemme toinen Beauceron-rodun edustaja. Nellyn olemme hankkineet Juliska Haapanen-Kalliolta ja Juha Kalliolta Moisionmäen kennelistä Mouhijärveltä.

Nelly on iloinen ja energinen narttu, jolla on pää ja sydän kohdillaan. Nellyn kanssa harrastetaan paljon lenkkeilyä ja pyöräilyä, sekä paimennusta ja mahdollisuuksien mukaan hakua. Perus-tottelevaisuus, kontakti ja sosiaalinen käytös ovat erinomaisessa kunnossa. Luonteeltaan Nelly on iloinen, helppo ja sosiaalinen. Koiranäyttelyissä se on saanut kaikilta tuomareilta maininnan ihastuttavasta luonteesta.

* * * * * *

Flower Rock’s Night Fly (Noomi), synt 6.4.2017 (n)

(FI34759/17) kts. jalostustiedot.

Helsinki Puppy Show 1, KP, VSP. Erikoisnäyttely 10.5.18 JUN ERI4.

 

Noomi on oma kasvattimme Nellyn ensimmäisestä pentueesta. Noomin isä on ylimmällä 3-tasolla Mondeoringiä, Ringiä ja Campagnea kilpaillut, kokenut ranskalainen uros Cyno du Gex d’Emplume, jonka tumman värityksen lisäksi pentu on nähtävästi perinyt myös päättäväisen ja rohkean luonteen. Meidän beusseista Noomi on ylivoimaisesti kovapäisin tapaus. Tutustu Cyno-isän tietoihin Pedigreeworkingdog.

Noomi sai ensimmäisessä pentunäyttelyssään Helsingin Messukeskuksessa hienot arvostelut rakenteestaan. Noomin kanssa harrastetaan paimennusta ja hakua.

Noomista ja sen sisaruksista aika näyttää mihin kaikkeen niistä vielä onkaan 🙂

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: