Koiramme/Our Dogs

Moisionmäen Imelda (Nelly), synt 9.11.2013 (n)

F’Tarmo des Campagnards de la Valette x Moisionmäen Fatima

(FI10277/14), A/A, 0/0, VA0, LTV0, SP0, OCD terve/terve

ERI, SA, ROP, 3xSERT, CACIB, jalostustarkastus 2019: 8-8-8 EXC+

kts jalostustiedot.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Nelly on perheemme toinen Beauceron-rodun edustaja ja kahden Flower Rock’s -pentueemme emä. Nelly on iloinen ja energinen narttu, jolla on pää ja sydän kohdillaan. Nellyn kanssa harrastetaan paljon lenkkeilyä ja pyöräilyä, sekä paimennusta ja mahdollisuuksien mukaan hakua. Perus-tottelevaisuus, kontakti ja sosiaalinen käytös ovat erinomaisessa kunnossa. Luonteeltaan Nelly on iloinen, helppo ja sosiaalinen. Koiranäyttelyissä se on saanut kaikilta tuomareilta maininnan ihastuttavasta luonteesta.

* * * * * *

Flower Rock’s Night Fly (Noomi), synt 6.4.2017 (n)

Cyno du Gex d’Emplume x Moisionmäen Imelda

(FI34759/17) A/A, 0/1, VA0, LTV0, OCD vasen terve/oikea sairas

kts. jalostustiedot.

Helsinki Puppy Show 1, KP, VSP. Erikoisnäyttely 10.5.18 JUN ERI4, jalostustarkastus 2019: 9-9-8 EXC

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Noomi-nokinaama on oma kasvattimme Nellyn ensimmäisestä pentueesta. Noomin isä on ylimmällä 3-tasolla Mondeoringiä, Ringiä ja Campagnea kilpaillut, kokenut ranskalainen uros Cyno du Gex d’Emplume, jonka tumman värityksen lisäksi pentu on nähtävästi perinyt myös päättäväisen ja rohkean luonteen. Meidän beusseista Noomi on ylivoimaisesti kovapäisin tapaus. Tutustu Cyno-isän tietoihin Pedigreeworkingdog.

Noomi on saanut hyvät arvostelut rakenteestaan, mutta huomautuksia tulee joiltakin tuomareilta puuttuvista naamamerkeistä. Noomin kanssa harrastetaan paimennusta, jälkeä ja hakua. Valitettavasti Noomilla todettiin toisessa olkapäässä OCD todennäköisesti nuorena saadun vamman takia, joten emme teetä sillä pentuja.

* * * * * *

Eternal Flame Heart Boyard

(Alisa, sijoituksessa Lappeenrannassa), synt. 20.9.2019, Praha Tsekki (n)

FI42941/20, kts. Alisan jalostustiedot

Emä:
Benellis Topaz Heart Boyard, kts. jalostustiedot
Show:
C. I. E., Grand champion of Montenegro, Champion of Montenegro,Grand champion of Romania, Champion of ČMKU, Champion of Slovakia, Champion of Romania, Polish champion, Club champion of Beauty Czech Republic, Junior champion of Germany (VDH). Junior champion of Slovakia, Junior champion of Poland
Work: ZVOP – basic herding exam
HD A 0/0, (ED) 0/0, OCD neg., Spond. 0 neg., EYES ECVO CLEAR
COT 4 – RECOMMANDÉ

Isä:
Q´Navarre l´Ami de la Campagne, jalostustiedot
Show:
Club winner 2019 and Special winner of Club show 2019 and BOB, BOS, CAC CZ, Winner class, Winner of Dedřichov, Regional winner
Work: BH, ZZO, ZMT, 2. place ZM Memorial Josefa Válka (Best defence race)
HD A 0/0, (ED) 0/0, OCD neg., Spond. 0 neg., EYES ECVO CLEAR
COT 4 – RECOMMANDE, TAN 9-10-9 RECOMMANDÉ

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Alisa on vilkas, erittäin avoin ja iloinen tyttö, joka asuu lapsiperheessä toisen beussin kaverina Lappeenrannassa. Sen molemmilla vanhemmilla on erinomaiset terveystulokset, menestystä näyttelyistä, sekä isällä myös käyttöpuolen tuloksia. Alisan kanssa on tähän mennessä harrastettu tottista ja metsälenkkeilyä. Toivotaan että kesän ja syksyn 2021 aikana pääsemme myös näyttelyihin ja koulutuksiin neidin kanssa. Luustokuvauksiin Alisa on menossa vasta syksyllä.

* * * * * *

Seuraa kuulumisiamme Facebookissa

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: