Koiramme/Our Dogs

Moisionmäen Imelda (Nelly), synt 9.11.2013 (n)

F’Tarmo des Campagnards de la Valette x Moisionmäen Fatima

(FI10277/14), A/A, 0/0, VA0, LTV0, SP0, OC terve/terve

Jalostustarkastus 2019: 8-8-8 EXC+

AVO ERI, SA, ROP, 3xSERT, CACIB ja VET ERI SA

kts jalostustiedot.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Nelly on perheemme toinen Beauceron-rodun edustaja ja kahden Flower Rock’s -pentueemme emä. Nelly on iloinen ja energinen narttu, jolla on pää ja sydän kohdillaan. Nellyn kanssa harrastetaan paljon lenkkeilyä ja pyöräilyä, sekä paimennusta ja mahdollisuuksien mukaan hakua. Perus-tottelevaisuus, kontakti ja sosiaalinen käytös ovat erinomaisessa kunnossa. Luonteeltaan Nelly on iloinen, helppo ja sosiaalinen. Koiranäyttelyissä se on saanut kaikilta tuomareilta maininnan ihastuttavasta luonteesta.

* * * * * *

Flower Rock’s Night Fly (Noomi), synt 6.4.2017 (n)

Cyno du Gex d’Emplume x Moisionmäen Imelda

(FI34759/17) A/A, 0/1, VA0, LTV0, OC vasen terve/oikea sairas

Jalostustarkastus 2019: 9-9-8 EXC, LTE 142, kts. jalostustiedot.

Helsinki Puppy Show 1, KP, VSP. Erikoisnäyttely 10.5.18 JUN ERI4, Erikoisnäyttely 2021 AVO ERI4 SA

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Noomi-nokinaama on oma kasvattimme Nellyn ensimmäisestä pentueesta. Noomin isä on 3-tasolla Mondeoringiä, Ringiä ja Campagnea kilpaillut, kokenut ranskalainen uros Cyno du Gex d’Emplume, jonka tumman värityksen lisäksi pentu on nähtävästi perinyt myös päättäväisen ja rohkean luonteen. Meidän beusseista Noomi on ylivoimaisesti kovapäisin tapaus. Tutustu Cyno-isän tietoihin Pedigreeworkingdog.

Noomi on steriloitu toisen olkapään OC:n takia, eli pentuhaaveet jäivät. Onneksi mitään vaivoja ei ole aikuisiällä ollut ja kaikkea on voitu harrastaa; tottista, jälkeä, hakua ja aina välillä paimennusta. Kiihkeän luonteensa ja sporttisen fysiikan takia Noomilla olisi potkua vaikka mihin harrastuksiin.

* * * * * *

Eternal Flame Heart Boyard (Alisa), synt. 20.9.2019, Praha Tsekki (n)

FI42941/20, A/A, 0/0, VA0, LTV0, SP0, OC terve/terve, kts. Alisan jalostustiedot

AVO ERI SA

PAIM-T H, MH (katso video)

Emä:
Benellis Topaz Heart Boyard, kts. jalostustiedot
Show: C. I. E., Grand champion of Montenegro, Champion of Montenegro,Grand champion of Romania, Champion of ČMKU, Champion of Slovakia, Champion of Romania, Polish champion, Club champion of Beauty Czech Republic, Junior champion of Germany (VDH). Junior champion of Slovakia, Junior champion of Poland
Work: ZVOP – basic herding exam
HD A 0/0, (ED) 0/0, OCD neg., Spond. 0 neg., EYES ECVO CLEAR
COT 4 – RECOMMANDÉ

Isä:
Q´Navarre l´Ami de la Campagne, jalostustiedot
Show: Club winner 2019 and Special winner of Club show 2019 and BOB, BOS, CAC CZ, Winner class, Winner of Dedřichov, Regional winner
Work: BH, ZZO, ZMT, 2. place ZM Memorial Josefa Válka (Best defence race)
HD A 0/0, (ED) 0/0, OCD neg., Spond. 0 neg., EYES ECVO CLEAR
COT 4 – RECOMMANDE, TAN 9-10-9 RECOMMANDÉ

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Alisa on vilkas, avoin ja iloinen tyttö, joka asuu lapsiperheessä toisen beussin kaverina Lappeenrannassa. Sen molemmilla vanhemmilla on erinomaiset terveystulokset, menestystä näyttelyistä, sekä isällä myös käyttöpuolen tuloksia. Alisan kanssa on tähän mennessä harrastettu tottista ja metsälenkkeilyä. Alisa on ihmis- ja koirasosiaalinen ja sopeutuu hyvin meidän laumaan aina kun on hoidossa ja lomailemassa Helsingissä.

Viralliset luustokuvat lausuttiin lokakuussa 2021 ja olkakuvaukset vielä erikseen helmikuussa 2022. Nyt suunnittelemme Alisalle pentuja loppukesälle 2022 (luovutus lokakuussa). Lue uroksesta ja yhdistelmästä lisää täältä.

* * * * * *

Sweet Dreams Only One des Monts du Lac (Sissi), synt. 9.7.2021 Ranska

FI14238/22, kts. Sissin jalostustiedot.

JUN ERI2

Emä:
One Little Dream des Monts du Lac (CHCS CHFJ WW CHDE Little Satan des Monts du Lac x CH Iyes des Monts du Lac), jalostustiedot. A/A, DNAComp-P, COT2

Isä:
CHCS Néo des Gardiens d’Apollinaire (CHCS Jhetro des Feux de l’Ange x CH Jeep des Ganches de la Loire), jalostustiedot. A/A, 0/0, DNAComp, CSAU, NHAT, COT4

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Sissi haettiin des Monts du Lac -kennelistä Ranskasta syyskuussa. Sissillä on hieno sukutaulu ja mahtavan reipas ja utelias luonne. Aloitimme heti 9-viikkoisena pennun sosiaalistamisen makkararingissä, hakutreeneissä ja tottiskoulutuskentällä. Nyt eletään vielä täysin pennun ehdoilla ja katsellaan päivä kerrallaan mitä tästä tytöstä kehittyy. Tavoitteena on sekä näyttelyt että käyttöpuolen harrastukset.

 

Seuraa kuulumisiamme Facebookissa

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: