Koiramme/Our Dogs

Moisionmäen Imelda (Nelly), synt 9.11.2013 (n)

(FI10277/14), A/A, 0/0, VA0, LTV0, SP0, OCD terve/terve

ERI, SA, ROP, 3xSERT, CACIB, jalostustarkastus 2019: EXC 8-8-8

kts jalostustiedot.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

Nelly on perheemme toinen Beauceron-rodun edustaja ja kahden Flower Rock’s -pentueemme emä. Nelly on iloinen ja energinen narttu, jolla on pää ja sydän kohdillaan. Nellyn kanssa harrastetaan paljon lenkkeilyä ja pyöräilyä, sekä paimennusta ja mahdollisuuksien mukaan hakua. Perus-tottelevaisuus, kontakti ja sosiaalinen käytös ovat erinomaisessa kunnossa. Luonteeltaan Nelly on iloinen, helppo ja sosiaalinen. Koiranäyttelyissä se on saanut kaikilta tuomareilta maininnan ihastuttavasta luonteesta.

* * * * * *

Flower Rock’s Night Fly (Noomi), synt 6.4.2017 (n)

(FI34759/17) A/A, 0/1, VA0, LTV0, OCD vasen terve/oikea sairas

kts. jalostustiedot.

Helsinki Puppy Show 1, KP, VSP. Erikoisnäyttely 10.5.18 JUN ERI4, jalostustarkastus 2019: EXC 9-9-8

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Noomi-nokinaama on oma kasvattimme Nellyn ensimmäisestä pentueesta. Noomin isä on ylimmällä 3-tasolla Mondeoringiä, Ringiä ja Campagnea kilpaillut, kokenut ranskalainen uros Cyno du Gex d’Emplume, jonka tumman värityksen lisäksi pentu on nähtävästi perinyt myös päättäväisen ja rohkean luonteen. Meidän beusseista Noomi on ylivoimaisesti kovapäisin tapaus. Tutustu Cyno-isän tietoihin Pedigreeworkingdog.

Noomi on saanut hyvät arvostelut rakenteestaan, mutta huomautuksia tulee joiltakin tuomareilta puuttuvista naamamerkeistä. Noomin kanssa harrastetaan paimennusta, jälkeä ja hakua. Valitettavasti Noomilla todettiin toisessa olkapäässä OCD todennäköisesti nuorena saadun vamman takia, joten emme teetä sillä pentuja.

Seuraa kuulumisiamme Facebookissa

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: