P-pojat Patu ja Jack

Nellyn ja Cyranon pennut ovat nyt 3,5 -vuotiaita reippaita ja melkein aikuisia persoonia. Kaikki ovat olleet jo pienestä pitäen vilkkaita energiapakkauksia, mutta samalla erittäin avoimia, helposti käsiteltäviä ja jopa hieman ohjaajapehmeitä harrastus- ja perhekoiria. Voimme olla ylpeitä jokaisesta.

Korona vaikutti tämän pentueen, kuten kaikkien 2019 syntyneiden koirien, aktiiviseen junnu-ajan näyttely- ja harrastustoimintaan harmittavasti. Muutamissa näyttelyissä on kuitenkin päästy käymään, lisäksi Bertta on kisannut Tokossa ja Navi suorittanut BH-kokeen sekä käynyt luonnetestissä hienolla tuloksella (170 pistettä). Ja tästä eteenpäin porukka vaan kehittyy ja paranee, kun malttia ja kokemusta tulee lisää.

Tällä viikolla Patu kävi ensin leikkimässä tyttöjen kanssa meidän pihamaalla, ja loppuviikolla tapasimme Jackin Järvenpäässä. Oli mahtava huomata että molemmille pojille on kehittynyt malttia, ja yhteisleikit Nellyn, Noomin ja pikku-Sissin kanssa sujuivat ilman isompia törmäilyjä. Jopa Jackille, joka on ollut melkoinen rämäpää, on kehittynyt terve kunnioitus narttujen kurinpitoa kohtaan. Tämä on normaalia laumadynamiikkaa, mutta myös tärkeää havereiden välttämistä, koska Sissi painaa tällä hetkellä vasta 32 kg ja pojat 50 kg. Molemmat ovat kehittäneet ulkonäköönsä urosleimaa ja massaa, ja alkavat myös muistuttaa paljon isäänsä Cyranoa.

Patu (Flower Rock’s Purple Haze)

Jack (Flower Rock’s Pride and Joy)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: