Ultrassa ei näkynyt ketään

Aina ei mene kuten Strömsössä… Kävimme tänään tiineysultrassa jossa Alisa todettiin valitettavasti tyhjäksi 😔 Alisan ja Jannun pentusuunnitelmaa on tehty pitkään ja hartaasti, ja jotkut ovat odottaneet Alisan pentua jopa kaksi vuotta. Pentukuume on ollut korkealla ja pettymys tietenkin kova meille kaikille.

Juhannusviikon alussa tehdyt progetestit näyttivät astutukselle lupaavasti nousevaa käyrää, mutta olimmeko kuitenkin liian hätäisiä vai hitaita, tai oliko jokin muu asia pielessä? Se jää arvoitukseksi, koska astutusajankohta sattui juuri Juhannuksen pyhiksi, eikä mikään klinikka suostunut tekemään varmistavaa progetestiä Juhannusaattona tai -päivänä. Soittelin aika monta eläinlääkäriasemaa läpi. Ekakertalaisten kanssa homma on muutenkin pientä säätöä, eikä sen perusteella oikeista tärppipäivistä pystynyt varmistumaan. Syksyn aikana valmistaudutaan uuteen yritykseen ja toivotaan että seuraavat tärppipäivät eivät osu Joulun pyhiin… 😁

Nyt nautitaan loppukesästä, keskitytään harrastamiseen ja mietitään vähän aikaa jotain muita juttuja! Tiedotamme jatkosuunnitelmista heti kun vain mahdollista.

Alisa lähettää terkkuja ja kärsivällisyyttä kaikille sen pennusta haaveileville ❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: