Erkkari ja muita näyttelypyörähdyksiä

Sissi saavutti junioriluokan ikärajan huhtikuussa (9 kk) ja pitihän sitä heti käydä testaamassa mitä tuomarit sanoo meidän nätistä neidistä. Harjoittelu unohtui tälläkin kertaa, ja yllätykseksi Sissi ei tykännytkään näyttää hampaita tuomarille. Onneksi kiemurtelu annetaan junnulle vielä anteeksi, ja ehditään tätäkin harjoitella jatkoa varten.

Tampere Werraton Wappu NORD-näyttely 30.5.

Vappuaattona ajeltiin Sissin kanssa ihka ensimmäiseen näyttelyyn Tampereelle ja jätettiin Nelly ja Noomi kotiin lepäilemään. Tarkoituksena olikin harjoitella messuhallin meteliä ja koiravilinää rauhassa ennen kehään menoa, ja hyvinhän se meni. Ensi-ihmettelyn jälkeen junnu makoili ja leikki meidän Navi-kasvatin kanssa kuin vanhat kaverit. Sissi on aika lungi tyyppi, vaikka junnu-iässä onkin paljon ihmeteltävää ja vastaan tulijatkin pitää kotikonnuilla aina haukkua. Kropaltaan se oli kuitenkin aika napero verrattuna kilpailijoihin.

Navikaan ei ole vielä ehtinyt monessa näyttelyssä käydä, koska on keskittynyt enemmän pelastuskoirahommiin, on sporttimallia ja vielä hitaasti kehittyvää sorttia. Nyt tuli ensimmäinen ERI ja SA. Olemme ylpeitä fiksusta, mahtavaluonteisesta ja hyvinkoulutetusta tytöstä!

Sissi (Sweet Dreams Only One des Monts du Lac), JUN ERI JUK2

Navi (Flower Rock’s Penny Lane), AVO ERI AVK1 PN2 SA VARA-SERT, NORD VARA-SERT

Hamina KR 14.5.

Haminan näyttelypaikka oli hienolla nurmikentällä ja aurinko paistoi koko päivän. Sissin lisäksi mukaan tuli Alisa Lappeenrannasta. Nämä kaksi ovat jo parhaita kavereita. Molemmat saivat erinomaiset arvostelut, mutta ROPin vei tällä kertaa Sissi. Kotiin saatiin myös ensimmäiset sertit, joten tästä on kiva jatkaa. Jäimme hienon kelin ja kokemuksen vuoksi Sissin kanssa paikalle koko päiväksi kilpailemaan myös paras juniori ja ryhmäkilpailuihin. Alisalla oli kiire tapaamaan Jannua, jonka kanssa oli sovittu ensitreffit Pyhtäälle. Tykästyivät siellä toisiinsa sen verran että kesäkuulle on sovittu lisää treffejä 😉

Sissi (Sweet Dreams Only One des Monts du Lac), JUN ERI, JUK1, PN1, SA, ROP, JUN ROP, SERT, JUN SERT

Alisa (Eternal Flame Heart Boyard), AVO ERI, AVK1

Beauceronien erikoisnäyttely palveluskoiratapahtumassa 26.5.

Erkkari on beussitapahtumien vuoden kohokohta monestakin syystä. On jännittävää viedä koirat rodun kotimaan erikoistuomarin arvosteltavaksi (tänä vuonna Alain Thevenon), nähdä yhdellä kertaa laaja kattaus beusseja (nyt 49 kpl) ja tavata paljon kivoja beussi-ihmisiä. Suuren koiramäärän ja kovien kilpailijoiden takia näyttelymenestystä emme odottaneet. Nyt oli iloksemme kuitenkin Alisan päivä, kun se sijoittui neljänneksi 34 nartun joukosta. Huippua! Alisan ja Hannelen esiintyminen on hienoa katseltavaa ja harjoittelu näkyy. Mukana oli tällä kertaa myös huippukunnossa oleva Nelly, joka nykyään nauttii liikuttavan paljon esiintymisestä ja joka sijoittui veteraani-nartuissa hienosti toiseksi. Sekä Navi ja Sissi, jotka saivat myös ERIt ja hyvät arvostelut ranskalaiselta 👍

Alisa (Eternal Flame Heart Boyard), AVO ERI, AVK3, PN4, SA

Nelly (Moisionmäen Imelda), VET ERI, VET2, SA

Navi (Flower Rock’s Penny Lane), AVO ERI

Sissi (Sweet Dreams Only One des Monts du Lac), JUN ERI

Kohti seuraavia kisoja ja näytelmiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: