Loppuvuonna kerättiin koe- ja näyttelytuloksia

Kyllä kasvattajia yllätettiin iloisesti loppusyksyn aikana! Vaikka olemme treenailleet lähes viikottain yhdessä omissa treeneissäimme, ovat lähes kaikki käyneet lisäksi harrastamassa myös muualla ja suunnitelleet kokeisiin osallistumista.

2,5-vuotiaista P-pennuista ensimmäisenä koetuloksen kävivät kaikessa hiljaisuudessa suorittamassa Krista ja Bertta (FR Proud Mary), korkkaamalla hienosti kisauransa TOKO ALO2-tuloksella. Bertta on pieni ruutitynnyri ja se tekee vauhdikkaasti mitä vaan emäntänsä pyytää. Tästä koirakosta kuullaan vielä lisää, edellytyksiä ja motivaatiota löytyy molemmilta vaikka mihin!

Seuraava ”yllätys” saatiin marraskuussa kun 4,5-vuotiaista N-pennuista valmentajamme Mari Kurenmaa sai innostettua Viivin ja Ceran (FR Nylon Beat) lisäksi Sadun ja Ramoksen (FR Number One) ilmoittautumaan ensimmäisiin Rally-toko -kokeisiinsa. Kisakynnys ylittyi molemmilta koirakoilta loistavilla suorituksilla: Cera ALOHYV 98/100 pist ja veljensä Ramos ALOHYV 87/100 pist. Keväällä on varmasti ohjelmassa lisää kokeita nyt kun alkuun on päästy. Yhdessä ja hyvässä seurassa kisaaminenkin on hauskaa! Alla videona Ceran lähes täydellinen ratasuoritus.

Kuvaaja: Mari Kurenmaa

Joulukuussa pääsimme viimein myös näyttelyyn Messariin. Alisa ja Hannele tulivat meille koko viikonlopuksi ja osallistuimme sekä Helsinki Winner – että Voittaja -näyttelyihin. Nelly kilpaili nyt ensimmäistä kertaa veteraaniluokassa ja Noomikin pääsi mukaan lauantaiksi. Alisa sai sunnuntaina ensimmäisen SAn ja Nelly ensimmäisen veteraani-SAn ja oli lisäksi paras narttu 4. Alisalle tämä oli ensimmäinen sisänäyttely. Täytyy kehua että tapahtuma oli tosi kiva ja järjestelyt messukeskuksessa toimivat hienosti kiihtyneestä koronatilanteesta huolimatta. Myös väljyyttä oli tarpeeksi.

Tulokset Helsinki Winner: Alisa (Eternal Flame Heart Boyard) ERI AVO3, Noomi (Flower Rock’s Night Fly) EH, Nelly (Moisionmäen Imelda) ERI VET2

Tulokset Voittaja: Alisa (Eternal Flame Heart Boyard), ERI AVO3 SA, Nelly (Moisionmäen Imelda), ERI VET2 PN4 SA

Joulun aika on nyt levätty, ulkoiltu ja syöty hyvin. Kohta jaksetaan taas kokoontua harrastamaan. Innoissamme odotamme mitä tapahtumia talvi ja kevät tuovat tullessaan! Rauhallista vuoden vaihdetta kaikille ❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: