Beussien erkkari Salossa 22.8.21

Tänä vuonna Suomen Beauceron ry:n erikoisnäyttelyssä tuomareina toimivat uroksille Elina Haapaniemi ja uroksille Harry Tast. Molemmat todella kokeneita ja mukavia tuomareita. Tunnelma erkkarissa oli rento ja positiivinen, ja Tast on loistava koirien lukija. Katsoin ihaillen kuinka hän otti koiran yksilönä huomioon käsittelyssään. Jos joku vähän pakitti, niin hän antoi koiralle ja handlerille aikaa ja mahdollisuuden rauhoittaa tilanne. Koko tapahtuma oli erittäin onnistunut hyvän mielen näyttely. Johtuuko se siitä että beussi-ihmiset ei ota liian vakavasti näyttelytouhuja ja kilpailijoitakin kannustetaan. Lisäbonuksena yhdistys oli järjestänyt paikalle loistavat valokuvaajat. Minna Virtanen kuvasi kehiä ja Kati Näveri otti kaikista halukkaista poseerauskuvia. Tämmöistä lisää!

Me ajettiin Nellyn ja Noomin kanssa Saloon jo edellisenä iltana ja syötiin yhteinen illallinen kivan porukan kanssa. Oli kiva kävellä joen rannassa ja syödä aamulla kunnon aamiainen, sekä olla ajoissa paikan päällä rakentamassa näyttelykehiä (Rolf on mukana beussiyhdistyksen näyttelytoimikunnassa). Suosittelenkin kaikille hyödyntämään nämä näyttely- tai kisaviikonloput myös rentoina hotelli-minilomina!

Flower Rock’s -porukkaa edustivat tällä kertaa vain tytöt; Noomi, Aino, Bertta, Myrsky ja Navi. Ensi kerralla sitten pojatkin mukaan! Näyttelytreenit ovat tuoneet tuloksia ja kaikki esiintyivät hienosti. Kaikki saivat erittäin kauniit ja kannustavat arvostelut, ja käytöstäkin kehuttiin. Tastin mielestä meidän 2,5-vuotiaat P-tytöt ovat vielä keskenkasvuisia. Avoimen luokan kehässä, kovassa 19 nartun kisassa, ne eivät vielä sijoittuneet. Sensijaan 4,5-vuotiaat Aino ja Noomi olivat molemmat 4 parhaaksi sijoittuneen joukossa. Ne alkavat olla vasta nyt ”valmiita” kehiin 😊 Oltiin kyllä ylpeitä! Pitkän päivän päätteeksi saimme kokoon myös ihka ensimmäistä kertaa FR kasvattajaryhmän. Ollaan kiitollisia että kaikki jaksoivat odottaa sinne asti. Vielä ei sijoituttu, koska tytöt oli hieman eri kehitysvaiheissa, mutta loppulauselmassa mainittiin mm. ”Itsevarma ja rauhallinen ryhmä”. 👏👏👏

Meidän tulokset

Flower Rock’s Never Say Never (Aino) AVO ERI2 SA

Flower Rock’s Night Fly (Noomi) AVO ERI4 SA

Flower Rock’s Proud Mary (Bertta) AVO ERI

Flower Rock’s Peggy Sue (Myrsky) AVO EH

Flower Rock’s Penny Lane (Navi) AVO EH

Eternal Flame Heart Boyard (Alisa) NUO EH3

Kasvattajaluokka Kunniapalkinto, (Aino,Noomi,Navi,Bertta)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: