Alisa (8 vk), muutti Suomeen

Tämä viikko on ollut täynnä koira-energiaa. Bertta (Flower Rock’s Proud Mary) tuli meille hoitoon pidennetyksi viikonlopuksi, ja nyt ollaan kokeiltu miten arki aamulenkityksineen sujuu kolmen beussin kanssa. Haastellista on, kun Noomin ja Bertan hihnakävelyissä on vielä pientä hiomista. Härdelipainia on myös riittänyt sisällä ja ulkona… Mutta on ollut myös ihanaa katsella kuinka Nelly ja Noomi on ottaneet Bertan taas hyvin laumaan. Mielenkiintoista on myös seurata näiden kahden Nellyn tyttären kehittymistä ja persoonallisuus eroja.

Perjantai oli meille jännä päivä. Rolf ja Hannele kävivät päiväseltään Prahassa hakemassa meille ensimmäisen, pitkään suunnitellun sijoituspennun. Sovimme Hannelen kanssa jo keväällä, että jos hänelle ei riitä narttua meidän omista pennuista, haemme hänelle sellaisen ulkomailta. Alisa (Eternal Flame Heart Boyard), on mahtavan reipas ja avoin tyttö, jolle pitäisi geenien mukaan periytyä terveyttä, ulkonäköä ja luonnetta. Mutta kaikkea tätä jäämme mielenkiinnolla odottamaan. Nyt nautimme Alisan seurasta vain vuorokauden verran, ennen kuin hän jatkoi matkaansa uuteen kotiinsa Lappeenrantaan. Toivomme Alisalle ihanaa pentuaikaa ”isosiskonsa” Viian beussimaisessa hoidossa!

Ehdimme vielä Alisan lähdön jälkeen sunnuntaiksi Somerolle järjestämäämme paimennuspäivään. Omia koiria oli tällä kertaa mukana vain kolme, mutta onneksi saimme mukaan muita beussikavereita. On hauskaa seurata oman rotuisten koirien tutustumista lajiin ja kokeneempien koirien työskentelyä. Muiden seuraamisesta voi itsekin oppia paljon.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: