Paimennuspäivä Vantaalla

Järjestimme kasvateillemme oman paimennuspäivän viime sunnuntaina 8.9. Primal Sense Farmilla Vantaalla. Mukana oli jopa 12 Beauceronia ja vietimme hauskan päivän tutustuen monille uuteen lajiin. Kouluttajana meillä oli Shanti Karinen, joka osasi lukea koiriamme hienosti. Sää ei suosinut, mutta tunnelma oli lämmin 🙂

Mukana oli meidän kaikki kuusi superaktiivista pikkupentua (P-pentue), jotka tutustuivat nyt 5 kuukauden iässä ensimmäistä kertaa lampaisiin. Pikkuiset olivat rohkeita ja innostuivat hommasta saman tien. On todella hienoa seurata kuinka näin pienillä pennuilla on paimentaminen geeneissä. Tästä on hyvä mahdollisuus jatkaa, ja tilauksia uudelle paimennuspäivälle tulikin saman tien.

2-vuotiaista N-pennuista mukana olivat Noomin lisäksi Cera ja Ramos. Tässä koko pentueessa on virtaa ja vauhtia vähintäänkin tarpeeksi mihin vaan harrastamiseen, ja paimentaminen onkin näille jopa haastavaa, koska siinä pitäisi malttaa ja ottaa rauhallisesti. Eli intoa ja haasteita riittää edelleen!

Lisäksi mukana olivat 6-vuotiaat Nelly-mamma ja sen kaksoisolento-sisko Manta, sekä meidän parivuotias ”adoptiopoika” Retu, jotka kaikki osasivat näyttää hillitympää paimennustyyliä. Tämä laji on mielenkiintoinen mutta haastava, koska siinä on ohjaajalle paljon liikkuvia ”osia”, koiran hallintaa, tilanteiden lukemista ja nopeita päätöksiä. Mutta meidän tapana ei ole stressata, vaan nauttia koirista, ulkoilusta ja yhdessä tekemisestä!

Muutama videonpätkä pentujen tutustumisesta lajiin Instassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: