Jalostustarkastus Salossa sunnuntaina 25.8.19

Sunnuntai 25.8. oli jännä päivä. Osallistuimme Nellyn ja Noomin kanssa noviiseina ensimmäiseen Suomen Beauceronien jalostustarkastukseemme. Kumpaakaan koiraa ei ole ”valmisteltu” mitenkään luonne-osion testeihin, kuten laukauksiin tai uhkaan, joten meillä ei ollut mitään ennakko-odotuksia kuinka ne niihin reagoivat. Tottakai tunnemme koiramme, ja tiedämme, etteivät ne mm. ole ääniherkkiä tai että hermot on kunnossa. Noomia voi kuvata jopa aika voimakasluonteiseksi puupääksi… Ja siksi tulokset tuntuivatkin todella hyvältä. Kun Nelly vielä vei potin, ja valittiin tapahtuman VSP:ksi, oli tunnelma aika korkealla (alla molempien videot ja arvostelut). Koko jalostustarkki-päivä oli upea, ranskalaisten tuomareiden työskentelyä ja muiden koirien suoriutumista oli myös erittäin mielenkiintoista seurata.

Mittaus Sylvain Hue
Ulkomuoto Nadiegé Grassart-Cottet
Luonne Eddie Jannin

Moisionmäen Imelda (Nelly) EXC+ 8-8-8, AVO1, PN1, VSP

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

IMG_9796

Flower Rock’s Night Fly (Noomi) EXC 9-9-8

IMG_0203

IMG_9795

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: