Beauceronien erikoisnäyttelyn tuloksia, Salo lauantaina 24.8.19

Flower Rock’s Beauceronit oli upeasti edustettuina Suomen Beauceron ry:n järjestämässä tapahtumassa Salossa. Erikoisnäyttelyssä  meitä edusti Nellyn ja Noomin lisäksi koko pikkupentue (6/6 kpl), ja Noomin sisaruksista Aino (2/6 kpl). Sunnuntain jalostustarkastukseen ei pikkupentuja vielä kannattanut ilmoittaa, joten siellä olimme vain omien koirien kanssa (jalostustarkista oma postaus). Aurinko porotti molempina päivinä, Halikon koulun kentällä oli tarpeeksi tilaa ja ranskalaiset tuomarit näkivät hienon kattauksen suomalaisia Beusseja. Hieno tapahtuma!

Erkkari lauantaina

Näyttelyyn oli ilmoitettu yhteensä lähes sata koiraa ja tuomarina toimi Nadiêge Grassart-Cottet, Ranskasta. Meidän 5 kuukautiset pikkupennut esiintyivät kaikki reippaasti ja täynnä energiaa, ja saivat kukin hyvät arvostelut tuomarilta. Kaikilla kuudella on yhtä hyvät mahdollisuudet pärjätä, vaikka tällä kertaa Mörkö nappasi parhaan urospennun ja VSP-tittelin, Patu sijoittui toiseksi, ja Myrsky sijoittui narttupentu-luokassa toiseksi. Tämä oli hauska ja rento aloitus pentujen näyttelykokemuksille. Omistajatkin olivat tyytyväisiä, että tuli tätäkin lajia hieman treenattua etukäteen 🙂

Nelly, Noomi ja Aino kilpailivat kaikki AVO nartut luokassa, jossa oli yhteensä jopa 29 koiraa. Tässä ryhmässä Nelly-mamma sijoittui upeasti kolmanneksi.

Urokset

Flower Rock’s Paint it Black ERI PEK1 KP VSP-pentu
Flower Rock’s Purple Haze ERI PEK2
Flower Rock’s Pride and Joy EH PEK4

Nartut

Flower Rock’s Peggy Sue ERI PEK2
Flower Rock’s Penny Lane PEK ERI
Flower Rock’s Proud Mary PEK ERI

Moisionmäen Imelda ERI AVO3

Flower Rock’s Never Say Never AVO ERI
Flower Rock’s Night Fly AVO EH

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: