Nellyn ja Cyranon treffit Slovakiassa

Nelly päätti viettää joulun pyhät perheen kanssa rauhassa kotona, mutta heti vuoden vaihtuessa oli aika suunnitella matkareitti Slovakiaan tapaamaan vihdoin Cyrano-sulhoa. Pakkasimme kamat ja molemmat tytöt autoon, ja lähdimme aikaisin lauantai-aamuna Tallinkilla lahden yli Tallinnaan. Matka jatkui sujuvasti autolla Via Balticaa pitkin. Yön vietimme Puolan Lomzassa ja sunnuntaina matka jatkui läpi Puolan ja Tsekin. Saavuimme Slovakiaan, Bratislavan vieressä olevaan pikkukylään Airbnb-taloomme sunnuntai-iltana 1750 kilometrin ajomaratonin jälkeen. Täytyy myöntää että matka taittui mukavasti ja Puolan tieverkosto on kehittynyt hurjasti siitä kun viimeksi ajoimme sen läpi yli kymmenen vuotta sitten. Vuokra-talomme on myös nappivalinta. Tarpeeksi tilava Noomin ja Nellyn peuhata ja lisäksi korkealla aidalla ja sähköportilla varustettu piha, jossa koirat pääsevät rentoutumaan autossa vietetyn ajan jälkeen.

Nelly ja Cyrano tapasivat ensimmäisen kerran maanantaina, ja niillä synkkasi välittömästi. Nelly halusi ensin tutustua uuteen sulhaseen, joten ensimmäinen päivä meni leikkiessä. Cyrano on todella komea kaveri (kuten titteleistä arvata saattoi), mutta myös rento, avoin ja maskuliininen. Sen perhe onkin avoimen ylpeä pojastaan. Mekin olemme hyvin tyytyväisiä uros-valintaamme!

Tänään tiistaina tapasimme Cyranon kotona uudelleen, ja nyt Nellykin oli valmis. Astuminen sujui hyvin ja rauhallisesti, ja nyt pystyimme jo huokaista helpotuksesta ja tutustua Cyranon omistajan, Tomásin kanssa Trnavan kaupunkiin. Loppuviikolla teemme tämän vielä uudelleen jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvin varmistettu.

Keli muuttui eilisen jopa aurinkoisen kuivasta tänään sankaksi lumipyryksi, ja Rolf pääsi täälläkin mielipuuhaansa, lumitöihin 🙂

One thought on “Nellyn ja Cyranon treffit Slovakiassa

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: