Kolmas SERTi Nellylle

Osallistuimme Nellyn ja Noomin kanssa 15.12. Helsinki Winner -näyttelyyn messarissa ilman sen kummenpia odotuksia. Tuomarina toimi tanskalainen Jorgen Hindse. Noomi saikin H:n kommentilla ”black face” ja ”too elegant” 🙂

Nellylle päivä oli loistava, koska se voitti AVO nartut, oli paras narttu 2 ja sai kolmannen SERTinsä! Tämä tuli mitä parhaimpaan aikaan, koska pentusuunnitelmien takia pidämme joka tapauksessa taukoa näyttelyistä. Nyt täytyykin miettiä mitä lajia sen kanssa lähdetään treenaamaan,  jotta Muotovalion arvoon tarvittava käyttötulos saavutetaan. Vielä on paljon tekemistä sillä puolella 🙂

Sunnuntaina oltiinkin sitten töissä Suomen Beauceron Ry:n standilla koko aamupäivä. Koirat nauttivat runsaista rapsutuksista ja meillä oli oikein mukavaa jutella tuttujen ja tuntemattomien kanssa beusseista. Olipa kiva viikonloppu. Nyt kuitenkin nautitaan rauhassa joulun herkuista ja odotellaan Nellyn juoksujen alkamista!

fullsizeoutput_2745fullsizeoutput_2744fullsizeoutput_2741fullsizeoutput_2743fullsizeoutput_2748

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: