Rakkautta ilmassa

Slovakiaan tuli talvi ja keli muuttui lähes lumikaaokseksi tiistaina. Keskiviikkona pyörähdimme turisteina Bratislavan linnassa ja iltapäivällä kyläilimme taas Cyranon perheen luona. Sen jälkeen kävimme varmuuden vuoksi eläinlääkärillä testauttamassa Nellyn progesteroni-tason. Lääkäri suositteli meille treffejä Cyranon kanssa perjantaiksi, ennen paluumatkaamme… Vieraanvarainen Tomas esitteli meille illalla vielä Trnavan kaupunkia. Torstaina vietimmekin täysin turistipäivää ja ajelimme Wieniin, jonne oli meidän talolta vain reilun 100 km matka. Wienissä tutustuimme Schönbrunnin ja Belvederen linnoihin, sekä ajelimme takaisin Bratislavaan pikkuteitä Tonavan vartta tutustuen ihaniin Itävallan pikkukyliin.

Perjantai-aamuna Nelly tapasi vielä onnistuneesti Cyranon, ja siitä lähdimmekin saman tien ajamaan Slovakian ja Tsekin vuoriston läpi kohti Puolan Auschwitziä, jossa kiertelimme tovin ennen kuin ajoimme yöksi Varsovaan. Tänään lauantaina jatkoimme koko päivän ajamista, ja saavuimme yöksi Riikaan. Rolfille tuli jo mittariin autoilua tällä matkalla jo yli 3000 kilometriä… Nellylle ja Noomille on ollut tylsää maata autossa näin pitkiä matkoja, mutta hyvin ne on jaksaneet. Huomenna katsellaan hieman Riikan vanhaa kaupunkia koirien kanssa ja ajellaan vielä Tallinnan kautta kotiin.

Matka oli meille kaikin puolin onnistunut. Cyrano on todella ihana poika, ja Nelly ja me olimme todella tyytyväisiä valintaamme 🙂 Seuraavaksi pidetäänkin vaan peukkuja että tästä reissusta on saldona avoimia ja pirteitä pentuja maaliskuun puolivälissä!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: