C.I.E., BISS, GCh. Cyrano Puissant Ame Magnanime

Olemme etsineet, harkinneet ja tutkineet viime keväästä asti Nellyn tulevalle pentueelle isä-ehdokkaita. Päädyimme neuvotteluiden jälkeen upeaan Slovakialaiseen urokseen C.I.E., BISS, GCh. Cyrano Puissant Ame Magnanimeen, jolla on hieno rakenne, luonne ja terveystulokset, sekä kunnioitusta herättävä lista näyttelytuloksia. Cyrano on lapsiperheen koira ja sen kanssa harrastetaan tokoa ja Mondioringiä. Lisäksi se on suorittanut paimennuksen soveltuvuustestin. Cyrano on nyt 6-vuotias, sillä on 3 aiempaa pentuetta (Itävallassa 2014, Tsekeissä 2016 ja USAssa 2016), ja meidän pentusuunnitelmien takia vielä selkä kuvattiin ja todettiin terveeksi tämän vuoden lokakuussa. Haemme selkätuloksille myös Suomen Kennelliiton virallisen lausunnon.

Nelly ja me odotetaan nyt kovasti talvilomareissua Slovakiaan. Romanttisen loman aikataulu on toivottavasti joskus tammikuussa 2019. Lue lisää tästä yhdistelmästä pentuja-sivultamme ja ota yhteyttä jos olet kiinnostunut reippaasta beussi-pennusta!

Cyrano

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: