Priimaa luustoa!

Koko N-pentueemme kuvattiin sunnuntaina 28.10. Eläinystäväsi lääkäri -klinikalla Tampereella Juha Kallion toimesta. Sisällytimme pentujemme ostohintaan lonkka-, kyynärpää- ja selkäkuvaukset, koska näin varmistimme arvokasta tietoa koko pentueen luustosta.  Katso loistavat Flower Rock’s kuvaustulokset täältä. Kuvasimme samalla kertaa myös Nelly-mamman selän, ja spondyloosi näytti myös nollaa. Katso Nellyn tulokset täältä. Priimaa luustoa on saatu aikaiseksi, ja tästä on kiva jatkaa eri lajien harrastamista ja seuraavan pentueen suunnittelua 🙂

100%:n kuvaustulosta meillä ei valitettavasti ole enää mahdollisuutta saada tästä pentueesta, koska perusterve ja upea Rocca-poika menehtyi viime keväänä yllättäen, vain yksivuotiaana, rutiini-leikkaukseen. Syytä tälle traagiselle tapahtumalle ei ruumiin-avauksessakaan löytynyt. Nuoren koiran menehtyminen on aina raskas asia sekä omistajille että kasvattajille.

Kasvatustyömme tavoitteena on terve, aktiivinen ja luonteeltaan tasapainoinen koira. Nyt voimme todeta että ensimmäinen pentueemme näyttää täyttävän nämä kriteerit hienosti! Jäämme odottamaan seuraavaksi tuloksia eri lajeista, näyttelyistä ja luonnetestauksista.

Kuvassa Flower Rock’s Night Fly (Noomi)

Noomi profiili_MG_3275

One thought on “Priimaa luustoa!

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: