Lahti Kv-näyttelyssä la 24.3.

Maria lähti Lahden näyttelyyn yksin Nellyn kanssa koska Noomilla oli ekan juoksun tärppipäivät ja Rofan koirahieronta-koulu alkoi samana päivänä. Nellyn osalta näyttely ei ollut erikoinen, sitä ei oikein kiinnostanut ja tuloksena oli AVO EH3. Arvostelu oli oikein hyvä mutta tuomari olisi pitänyt hieman massiivisemmasta tyypistä ja Nelly on aika kevyt rakenteeltaan. Luonne sai taas kerran kehuja. Mielenkiintoista olikin nähdä meidän pojat Sisu ja Rocca. Molemmat sai oikein hyvät arvostelut ja omistajat selvisivät hienosti esittämisestä jännityksestä huolimatta. Molemmissa kun on aikalailla pitelemistä 😂. Sisu oli JUN EH4 ja Rocca JUN ERI2.

IMG_6544IMG_6547

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: