Näyttelykoulutusta pentutreffeillä

Kokoonnuimme eilen pienellä porukalla pentutreffeille ja järjestimme samalla 11 kuukautisille ”pennuillemme” ja niiden omistajille näyttelykoulutusta. Nyt on niin jäistä ja liukasta ettei yhteisriehumiselle ole turvallista paikkaa, ja siksi päätimme tehdä treffit Sportti Hurtan tiloissa. Varasimme sieltä pienemmän kentän joka on normaalin näyttelykehän kokoinen ja sopi tälle treenille hyvin. Meillä oli onni saada mukaan kouluttajaksi Mari Kuremaa.

Mari piti meille ensin ilman koiria erittäin hyödyllisen esityksen siitä miten näyttelyihin varustaudutaan ja miten siellä toimitaan. Pieniä mutta merkityksellisiä asioita! Sen jälkeen harjoittelimme Nellyn, Ceran, Messin ja Roccan kanssa pareittain, yksin ja kaikki yhdessä esittämistä. Noomilla kävi taas huono tuuri kun sillä alkoi ensimmäinen juoksu eikä se päässyt treeneihin. Ramos oli mukana vain kuunteluoppilaana. Melkein kaksi tuntia meni nopeasti ja sen jälkeen siirryttiin meille syömään ja vaihtamaan kokemuksia sekä lopuksi tehtiin vielä pieni hihnalenkki yhdessä.

Pennut on juuri nyt haastavassa iässä ja omistajien on tärkeä päästä vaihtamaan kokemuksia ja saada uskoa tulevaisuuteen 😁. Koirilla on jo täysikasvuisen koko (massaa tulee toki vielä) ja vauhtia on paljon mutta järkeä vielä hyvin vähän. Pojilla on menossa pullisteluvaihe ja kaikki haastavat kouluttajiaan täysillä. Luonne näillä kaikilla on lisäksi hyvin ”intensiivinen” joten yhteisleikit jäi tällä kertaa väliin. Nyt tarvitaan vain malttia, sopivasti kuria sekä paljon harjoitusta ja rakkautta niin hyvää tulee ❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: