N-pennut 1 vuotta!

Flower Rock’sin ensimmäinen pentue täytti perjantaina 6.4. vuoden. Meidän Facebook- ja Whatsupp -ryhmässä jaettiin synttärikuvia pitkäjalkaisista hönöistä ja ihmeteltiin yhdessä kuinka nopeasti vuosi on mennyt. Kuinka paljon on vuodessa tapahtunut, mutta kuinka keskenkasvuisia nämä vielä kuitenkin on.

On ollut todella mielenkiintoista seurata kaikkien seitsemän pentusen kehitystä ja nähdä kuinka jo pentulaatikossa huomaamamme luonteenpiirteet on pitäneet paikkansa edelleen. Pojat on luonteeltaan peruslutuisia, vaikkakin temperamenttia ja pullistelutaipumustakin löytyy.  Tytöt tuntuu kaikki olevan enemmän tai vähemmän sähikäisiä. Onneksi kaikki elävät aktiivista arkea ja saavat tarpeeksi virikkeitä. Beussit tunnetusti kehittyvät hitaasti ja ovat tässä iässä vielä ulkoisesti ja sisäisesti kakaroita, joten omistajilla täytyy olla piiiiiitkä pinna vielä parisen vuotta 🙂

IMG_7162

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: