Synnytys lähestyy ke 5.4. (Pv 61)

Nellyn lämpö laski eilen illalla alle 37 asteen ja rauhattomuus lisääntyi niin että Rofa soitti Juliskalle. Juliska oli pakannut kaiken valmiiksi ja saapui meille klo 03.30. Tilanne oli sen verrann rauhallinen että Rofa jäi nukkumaan Nellyn kanssa pentukerrokseen ja minä ja Juliska painuttiin yläkertaan keräämään voimia.

Tänään kukaan meistä ei lähtenyt töihin vaan päivä on mennyt tilannetta seuratessa. Pieniä kävelylenkkejä, vähän syömistä ja lepoa. Kolmen jälkeen ip Nelly on ollut selvästi rauhattomampi ja kaivelee vimmatusti pesää. Nyt alkaa avautuminen olla vauhdissa kun läähätys ja piipityskin on lisääntynyt. Lämpö on taas nousemaan päin, klo 16 se on 37,1.

2 thoughts on “Synnytys lähestyy ke 5.4. (Pv 61)

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: