Synnytys yöllä to 6.4. (pv 62)

Keskiviikkona ei tapahtunut vielä mitään mutta heti kun ajattelimme mennä nukkumaan puolen yön aikaa, alkoikin tositoimet. Ensimmäistä pentua Nelly punnersi pitkään ja sieltä tulikin potra poika 505 g. 20 min päästä klo 01.05 syntyi pippurinen pikkuneiti 384 g. Tällä on luonnetta 😄. Klo 01.50 tuli toinen poika 487 g. Taas meni 45 min ennenkuin syntyi toinen tyttö 499 g. Sitten saatiinkin odottaa tunti kunnes klo 03.30 tuli kolmas tyttö 560 g. Neljäs potra tyttö 565 g syntyi klo 03.50 ja Nelly ehti juuri käydä pisulla kun kolmas poika tulikin viiden min päästä 560 g. Saldo siis 4 narttua + 3 urosta. Sitä kahdeksatta pentua on odoteltu nyt klo 6.30 asti ja nautiskeltu pentujen tuhinoista. Juliska otti tässä välissä tirsat ja katsotaan sitten onko vielä jotain tulossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: