Röntgen Tampereella (pv 55)

Tällä viikolla kevät-aurinko on paistanut kirkkaana ja Nellyn askel on lyhentynyt pyöristyneen vatsan takia selvästi. Päivittäiset kävelylenkit on olleet säännöllisessä ohjelmassa mutta matkan pituus on lyhentynyt puoleen normaalista. Pennut liikkuvat massussa jo tunnistettavasti.

Tänään ajeltiin taas Tampereelle Juliskan ja Juhan klinikalle, tällä kertaa röntgenkuvaan. Tässä vaiheessa tiineyttä röntgenkuvauksella ei ole riski-merkitystä pentujen kehittymiselle, joten niiden ottaminen on ok. Mitään erityistä syytä kuvaukselle ei ollut, mutta päätimme jo ultrauksen aikaan että tarkistetaan vielä arvio pentujen määrästä kun tällainen on kerran mahdollista. On sitten jonkinlainen henkinen valmistautuminen synnytykseen, vaikka tietenkin pentuja voi olla jopa enemmän. Tai jotain voi aina muutenkin mennä pieleen. Millään tässä elämässä ei ole 100%:n varmuutta, sehän me tiedetään.

Mutta tänään kuvassa näkyi kahden kokeneen eläinlääkärin analyysin mukaan 8 pentua! Se on meille loistava määrä ja olemme erittäin tyytyväisiä. Nyt sitten jännitetään vielä ensi viikon lopulle että mitä sukupuolta sieltä tulee ja selviääkö kaikki hengissä. Onneksi Juliska on luvannut tulla meille synnytyksen avuksi… Wau, meillä on ihan privaatti eläinlääkäri-päivystys! 🙂

Nelly

fullsizeoutput_13bbfullsizeoutput_13ba

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: