Pentulaatikko valmis

Meidän alakerrasta tulee pentujen valtakunta. Tilaa on riittävästi, lattia on lämmitettyä laattaa ja seinätkin kiveä. Lisäksi takkahuoneessa on vuodesohva, joten täällä voi asua ainakin ihan alkuajan pentujen kanssa. Tämä on kuin tehty tähän tarkoitukseen 😊

Rofa rakensi pentulaatikon saunan pukuhuoneeseen Bauhausin liimapuulevyistä ja valmiista kulmapaloista. Etureunan saa helposti korotettua toisella levyllä kun pennut alkavat liikkua. Reunoista puuttuu vielä rimat tai putket jotka estää emon litistämästä pentujaan itsensä ja seinän väliin. Turvallisuus ennen kaikkea. Pentulaatikon alle hankimme palan muovimattoa lattian suojaksi. Pehmusteena on Etolasta mittojen mukaan hankittu 1,5 sentin paksuinen muovipatja ja sen päällä parvekemattoa. ”Lakanat” on muovitettua froteekangasta jotka voi vaihtaa ja pestä koneessa. Kaikki alkaa siis olla valmista ja nyt vain oleskellaan alakerrassa jotta Nellylle tulee kotoisa olo.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: