P-pentue täytti vuoden 15.3.

Tätä yksivuotiasta porukkaa voi kuvata ennen kaikkea iloiseksi ja vilkkaaksi. Pentumaisuus paistaa vielä kaikista, kuten yksivuotiaissa beusseissa kuuluukin. Ulkonäköä näyttäisi kaikille myös tulevan. Toivottavasti yleinen poikkeustilanne menee pian ohi, jotta suunniteltuihin kokeisiin ja näyttelyihin päästään pian. Intoa molempiin on iloksemme kaikilla.

Synttäreitä juhlittiin Östersundomin pelloilla ja treenikentällä, ja paikalle pääsi Nellyn ja Noomin lisäksi pennuista neljä; Patu, Jack, Navi ja Bertta.

fullsizeoutput_3cab

RBG_7503

Ensimmäinen vuosi on mennyt nopsasti ja yhteyttä on pidetty todella aktiivisesti chatin ja tapaamisten avulla. Edes korona-virus ei estä meitä tapaamasta peltolenkeillä, ja viime aikoina myös koirien puuhamaassa, 1,5 ha aidatulla ja aktiviteetteja sisältävällä alueella Kellokoskella. Puuhamaa tuntui aluksi turhalta ajatukselta kun Östersundomissa on edelleen tilaa liikkua luonnossa. Mutta heti ensimmäisen kerran jälkeen asenteemme muuttui. Mikä fiilis kun ei tarvitse stressata tuleeko kärhämiä ihmisten tai muiden koirien kanssa vapaana juoksevan beussilauman takia. Koirat saavat puuhamaassa riehumisen lisäksi myös hyvää harjoitusta mm. eri alustoista ja piiloista. Meille on tärkeää myös treenata säännöllisesti koirien laumasosiaalisuutta, ja ainakin vielä 13 kuukauden ikäiset veljekset (Patu ja Jack) leikkivät näin hienosti yhdessä.

Vierailimme maaliskuussa porukalla myös Mörön luona Pukkilassa (Mörkö, Jack, Myrsky, Nelly ja Noomi). Täällä on paljon tilaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: