Cyranon selkälausunto nyt jalostustietokannassa

Cyranon selkäkuvat on nyt lausuttu Kennelliitossa ja puhtaat tulokset on julkaistu virallisesti jalostustietokannassa. Ollaan kiitollisia Tomásille että näki vaivaa ja kuvautti Cyranon vielä lähes 7-vuotiaana ihan meitä varten 🙂

Nelly odottaa 6 pentuaan syntyväksi ensi viikon lopulla, ja voi oikein hyvin. Odotus on sujunut hienosti ja Nelly on ollut pirteän ja onnellisen oloinen koko ajan. Noomikin on oppinut kunnioittamaan mammaansa, vaikka vauhtia sillä on edelleen erittäin paljon ja itsehillintää ei ollenkaan… Siksipä niitä on pidetty ulkona erikseen, että vauhti pysyy ainakin Nellyllä hillittynä. Noomilla alkoi viikonloppuna juoksut hieman etuajassa, ja jouduimme siirtämään suunniteltua sterkkausta muutamalla viikolla eteenpäin. Eli Noomia emme aio pennuttaa (nyyh…), mutta sen siskolle Ainolle (Flower Rock’s Never Say Never) suunnitellaan pentuja vuoden päähän Moisionmäellä.

fullsizeoutput_27ffNelly röntgen vk 8

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: