Flower Rock’sin paimennuspäivä Somerolla 18.8.

Järjestimme oman paimennuspäivän Woollandiaan Somerolle jonne Nellyn ja Noomin lisäksi beusseista ehtivät mukaan Cera (Flower Rock’s Nylon Beat) ja Sisu (Flower Rock’s Never Mind). Mukana paimentamassa olivat myös Dana-aussi, Armi-göötti ja Isla-aussi, ja näin saimme kivasti oman kurssin kokoon. Meitä koulutti Tuija Vahlroos ja päivä oli kaikin puolin leppoisa ja inspiroiva. Pellolle pääsi työskentelemään vain Nelly, joka osaa jo ottaa homman rauhallisesti toisin kuin tyttärensä Noomi, jonka kanssa rauhoittumista vielä harjoitellaan… Sisulle tämä oli käytännössä ensimmäinen kerta lampailla, ja Cera oli vuosi sitten pikkupentuna viimeksi paimentamassa. Molemmat käyttäytyivät esimerkillisen nätisti lampaiden kanssa ja kuuntelivat ohjaajiaan. Tässä vaiheessa kun moni vielä miettii mitä alkaisi nuoren koiransa kanssa harrastamaan, on kiva päästä kokeilemaan eri lajeja yhdessä. Kiitokset kaikille kivasta päivästä!

2 thoughts on “Flower Rock’sin paimennuspäivä Somerolla 18.8.

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: