Paimennusleiri Kuttukuussa 29.-30.7.

Vietimme ihanan lomaviikonlopun Kuopion lähellä Vehmersalmella Sinikka Kumpusalmen taitavassa paimennusopissa. Nellyn ja Noomin lisäksi omasta pentueestamme oli mukana Cera ja Messi. Nellyn sisaruksista paimentamassa olivat Pimu, Baccus ja Riki, sekä Juliskan Choup, pari Shelttiä, Aussi ja Saksanpaimenkoira. Pennuille tämä toimi lähinnä hauskana uuteen asiaan tutustumisena (paitsi Messille jolla oli jo kokemusta Juliskan lampaista ja joka toimi kuin vanha tekijä).  Nelly heitti ensimmäisen päivän ihan lekkeriksi mutta mekin sählättiin oikein kunnolla kun ei päätetty kuka ohjaa ja ketä :). Olipahan muilla tapahtumarikasta katseltavaa… Toisena päivänä Rofa ottikin Nellyn ohjat ja homma sujui lopulta huomattavasti paremmin.

Erittäin opettavainen ja mielenkiintoinen viikonloppu josta saatiin paimentamisen lisäksi päteviä oppeja ja mietittävää myös koiraperheen arjen haasteisiin!

  1. Blomberg-perhehässäkkä 🙂

2. Toisen koulutuspäivän seesteisyyttä

3. Nellyn tyylinäyte

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: