Ekat pentutreffit ja Moisionmäen kesäpäivä 15.7.2017

Juliska ja Juha järjestivät hienon yhteisen kasvattajapäivän Moisionmäellä lauantaina. Paikalla olivat Moisionmäen ja Flower Rock’s kasvattien omistajien lisäksi iso-mummi Penan (Benji-Baronesse vom Hollingenwald) kasvattajat Sveitsistä, Erwin ja Judith Meinen. Kaiken kaikkiaan ihmisiä oli yli 30 henkeä ja Beusseja 21! Keli suosi ja järjestelyt ruokailuineen oli taas ihan huippuluokkaa. Superkiitokset Juliskalle ja Juhalle!

Päivän aikana ehdittiin myös kokeilla/harjoitella eri lajeja, kuten jälkeä, esineruutua, rally-tokoa, näyttelyä ja paimennusta. Tohinaa riitti ja meille tietenkin tärkeintä oli nähdä Nellyn 14-viikkoiset pennut koossa ensimmäistä kertaa kuuteen viikkoon!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: