Tarvittiin uusi suunnitelma (3.2.)

Nelly ja Honil yrittivät vielä tänään aamulla mutta huonolla menestyksellä. Nyt alkoi jo huolestuttamaan oikeasti ja Nelly vietiin jo toistamiseen hormonitesteihin klinikalle koska aika alkaa loppumaan. Samalla testattiin uroksen sperma joka osoittautui laadultaan liian laimeaksi ja nyt päädyttiin ratkaisuun jota harkittiin jo eilen; Honilin isään Cynoon!

Aurelie sai järjestettyä Nellyn ja Cynon tapaamisen parin tunnin ajomatkan päähän täältä Enghien-les-Bainsista, Rofa, Juha, Juliska ja Frederique lähtivät heti ajamaan. Sain juuri tiedon että konkari hoiti homman heti ja paluumatka on alkanut.

Pientä dramatiikkaa mutta ratkaisu oli helppo. Cyno edustaa kuitenkin samoja geenejä, käyttöä ja luonnettakin kuin poikansa Honil, joten voimme huokaista helpotuksesta ja toivoa että jatko sujuu Nellyltä yhtä hienosti. Se on osoittanut hienoa luonnetta tämän kaiken säädön keskellä ❤. LIsätietoa on tulossa…

2 thoughts on “Tarvittiin uusi suunnitelma (3.2.)

Add yours

  1. Juuri näin. Täytyy ensikertalaisena myöntää ettei tällaista olisi etukäteen voinut arvata. Piti vaan itsestään selvänä että hommat hoituu. Mutta onneksi Juha ja Juliska oli mukana tekemässä nopeita päätöksiä. Tänään oli kuitenkin se oikea päivä tehdä temput ja me oltais vaan jääty ihmettelemään.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: