Helpotus ja huokaus – homma on hoidettu! (pe 3.2.)

Astutusryhmä palasi Ranskan maaseutumatkaltaan klo 18 ja Kallion perhe säntäsi saman tien lasten kanssa Green Dayn konserttiin. Olin viettänyt muksujen kanssa leppoisaa päivää hotellin läheisyydessä kun muut oli astuttamassa Nellyä Cynolla. Eli vähän muutakin täällä on tehty.

Vaikka uroksen vaihtuminen lennossa on pentua hankkiville iso yllätys, on Cyno kuulemma todella saman tyyppinen kuin poikansa ja siinä mielessä asia ei ole muuttunut. Eli väriltään tosi musta ja luonteeltaan ystävällinen, jolla on rautahermot. Cynolla on vieläkin enemmän näyttöjä mm. ranskalaisille tärkeästä Mondioringistä jolla täällä koiria arvotetaan. Vaikka me jo todella tykästyttiin Honiliin niin minkäs teet jos ei homma onnistu. Toivotaan että vaiva oli vain väliaikainen ja Honil saa vielä omia pentuja.

Me jäädään nyt odottamaan että Nellyllä lykästi ja pentuja olisi tulossa. Astutuspäivä oli testien mukaan paras, Cyno hoiti homman hienosti ja kaikki meni kuten pitikin. Huomenna lähdetään ajamaan takaisin kotiin päin.

One thought on “Helpotus ja huokaus – homma on hoidettu! (pe 3.2.)

Add yours

  1. Oli melkoinen päivä 😁 Aamiaiselta astutuspuuhiin, sitten eläinlääkäriin toteamaan, että nartulla olisi kiire ja uroksella ei ole siittiöitä (ollaan me Juhan kanssa aika hyviä tekemään käsitöitä…). Ei kun autoon ja huoltikselta sipsejä, keksejä ja colaa. Cyno hoiti homman reippaasti ja sitten takaisin hotellille. Űbertaksilla (mikä hieno juttu!) konserttiin. Onneksi sinne sai viedä eväät sisään, hampurilaiset olivat puolessa välissä, kun Green Day aloitti. Paitsi siis minulla, joka sipsiövereiden jälkeen alun sitä ainoaa gluteenitonta mitä oli tarjolla: ranskalaisia ilman ketsuppia tai majoneesia… ihan heti ei tee mieli rasvassa kypsytetty perunaa 😂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: