Ekat treffit Saint-Gratien’ssa (ma 30.1.17)

Tänään oli jännä päivä. Kulutettiin aikaa kävelyillä pitkin järven rantaa ja kaupungilla samalla kun odotettiin että kello tulisi viisi ja päästään kylään sulhaselle. Vihdoin ajettiin muutaman kilometrin päähän hotellilta ja päästiin summeriportista Aurelian suurelle ja suojaiselle pihalle tapaamaan Honilia. Honilin 7-vuotias emä Epsane laitettiin sisään ja nuoriso sai rauhassa tutustua toisiinsa. Tärppipäivät on vielä tulollaan, joten Nelly ja Honil leikkivät majakkaa ja perävaunua sekä painileikkejä puolitoista tuntia. Näillä kahdella synkkasi heti, joten toivo on korkealla että tästä vielä tulisi jotain, kunhan odotellaan vielä. Huomenna mennäänkin katsomaan Honilin purutreenejä kennelklubille.

Meno oli sen verran vauhdikasta ja alkoi jo hämärtää että kuvanlaatu on kehno. Säädän vielä videojulkaisua ja huomenna tulee lisää materiaalia uroksesta. Tämä päivä meni vähän ensitreffien jännityksessä…

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: