Saksa – Belgia – Ranska (pv 3, su 29.1.17)

Startattiin Lubeckistä heti aamusuihkun jälkeen klo 7.45 kohti määränpäätä. Ja koska hotellissa ei ollut aamiaista, arvasin että joudun odottelemaan ruokaa jonkin aikaa. Sen verran ollaan Rofan kanssa autoiltu, että kun edessä on autobahn, sitten vaan ajetaan… Klo 12.30 pääsin koko päivän ainoan kerran vessaan ja aamias/lounaalle mäkkäriin 😄. No, ei haitannut koska sen verran joutuisasti matka kulki ja maisemat vaihtui. 970 kilometriä meni 9 tunnissa ja perillä Pariisissa Hôtel Barrière Le Grand Hôtel, Enghien-les-Bains’ssa oltiin jo klo 16.45. Ihana, vanha romanttinen hotelli Pariisin esikaupunkialueella lähellä sulhasen kotipaikkaa. Käytiin iltakävelyllä näyttämässä Nellylle ”kotiseutua” ja syötiin illallinen hotellissa. Nyt ei ole kiire, ja jo huomenna tavataan Honilin perhe!

One thought on “Saksa – Belgia – Ranska (pv 3, su 29.1.17)

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: