Lahdessa kääntymässä

Käytiin tänään pyörähtämässä Lahden KV näyttelyssä. Kehä oli pienin näkemämme koskaan, joten juoksemaan ei oikeasti päässyt kun kehässä oli viisi AVO narttua yhtäaikaa. Nelly ja pappa esiintyivät kyllä hienosti mutta Hollantilainen tuomari tykkäsi massiivisimmista tyypeistä kuten arvosteluunsa kirjoitti. EH ilman sijoitusta tällä kertaa ja kotimatkalla keskusteltiin taas kerran pitäisikö näyttelyyn mennä hieman tuhtimmassa kunnossa. Meillä isäntä on ehdottomasti sitä mieltä että koiran pitää olla sporttisen ”kevyt”, eikä edes näyttelyä varten oteta lisäkiloja. No, katsotaan sitten millainen arpa osuu seuraavan kerran Jyväskylässä parin viikon päästä. Onhan tää tavallaan jännää kun koskaan ei tiedä kuka tykkää ja mistä  🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: