Upeat luustokuvaus-tulokset P-pentueelle!

Kuvautimme koko 18 kuukauden ikäisen pentueemme (i: C.I.E, BISS, GCh Cyrano Puissant Ame Magnanime x e: Moisionmäen Imelda) viikko sitten Eläinklinikka Avecissa Porvoossa ortopediaan erikoistuneella eläinlääkärillä, Simona Lilius-Lappalaisella. Kasvattajille ja omistajille nämä viralliset luustokuvaukset ovat todella tärkeä ja samalla stressiä aiheuttava virstanpylväs.

Tuntuu että paineet olivat tällä kertaa todella kovat, koska ensimmäisen pentueemme terveystulokset nostivat riman ja odotukset molemmilla tahoilla entistäkin korkeammalle. Mitään vakuutta täydellisestä luustosta ei koskaan ole, vaikka molemmat vanhemmat ovatkin täysin terveitä. Nyt voimme huokaista helpotuksesta! Viisi täydellistä (A/A, 0/0, LTV 0, VA 0), ja yksi lähes täydellinen tulos (B/B, 0/0, LTV 1, VA 0), on ilon ja juhlimisen arvoinen asia.

Katso kaikkien viralliset tulokset täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: