Vauhdikas Vappu takana ja vain viikko pentuaikaa jäljellä!

Aika menee siivillä näitä naskalihampaisia pikku riiviöitä hoitaessa ja helliessä. Niinhän me päätettiinkin, että nyt vaan keskitytään 8 viikkoa pentuihin, koska on tämä vaan niin ainutlaatuista. Vaikka olisi välillä raskastakin. Ja kuka tietää koska pääsemme seuraavan kerran nauttimaan kasvattamisen iloista. Mitä pidemmälle nämä pennut kehittyvät, sitä tyytyväisempiä voimme olla urosvalintaamme, Nellyn äidinvaistoihin ja lopputulokseen. Tulihan tätä pentuetta suunniteltuakin huolella, tuntikausia netissä Googlaten ja sukutauluja tutkien. Ensimmäinen kontakti Slovakiaan otettiin jo vuosi sitten, ja nyt ollaan tässä vaiheessa! Pentujen ulkoinen olemus on kaikilla kohdallaan ja vauhdikasta porukkaa tuntuvat myös olevan. Mikään ei niitä pelota ja kaikkien vieraiden syliin mennään vauhdilla. Haasteitakin on uusille omistajille varmasti tulossa ja sitkeää kouluttamista tarvitaan.

Viikonloppuna otetaan taas Lindan avustuksella poseerauskuvia, koska siinä tarvitaan aikaa ja erityisesti kärsivällisyyttä. Mutta tähän väliin muutama 6,5 -viikkoisten vauhtikuva Vappuna nurmikolta ja tänään sadepäivänä mukulakivipihalta.

2 thoughts on “Vauhdikas Vappu takana ja vain viikko pentuaikaa jäljellä!

Add yours

  1. Hello Maria and Rolf.. As i see the puppies, im very thankful of you choice. Cyrano and I we are very proud to be a part of your litter and thank you for this opportunity.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: