Roccan ensimmäinen näyttely

Käytiin tällä kertaa ilman omia koiria katsomassa Roccaa (Flower Rock’s Nice Guy) Lahden käyttökoirien ryhmänäyttelyssä sunnuntaina 14.1. Rocca ja Saila esiintyivät hienosti ja tuomari Harry Tast antoi upean arvostelun. Hänellä oli tiukka linja arvioissaan joten tästä arvostelusta voidaan olla ylpeitä: pentuluokka 1, KP ja ROP.

”9 kk. Erinomainen tyyppi ja koko. Ikään riittävä runko. Tasapainoinen ylälinja. Puhdaslinjainen pää. Tummat silmät. Tasapainoisesti kulmautunut. Takana tuplakannukset joissa irtonaiset luut. Hyvä karvapeite ja värimerkit. Joustava askel. Vapaa käytös.”

fullsizeoutput_20d6IMG_6280fullsizeoutput_20d7

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: