Messari-viikonloppu 8.-9.12.17

Ilmoitettiin Nelly ja Noomi hyvissä ajoin vuoden päänäyttelytapahtumaan Helsingin messukeskukseen. Siellä näkee aina paljon beusseja ja beussi-ihmisiä, mikä on ainakin puolet koko jutusta meille. Ja näin iso tapahtuma on muutenkin loistava tilaisuus treenata nuoren koiran kanssa eri tilanteita. Lisäksi meitä tietysti kiinnostaa kuulla millaisia arvosteluja meidän ekat pennut saa, vaikka meidän mielestä tietysti nämä ovat maailman kauneimpia. Noomi ja siskonsa Aino osoittivat meille heti että pentujen hermot pitävät hyvin. Tytöt painivat ja makoilivat hässäkän seassa, eivätkä olleet moksiskaan ympäröivästä hälinästä. Juhlavaa aloittaa molempien näyttely-kokemukset täällä.

La 9.12. Helsinki Puppy Show/Kirsti Louhi

1, KP, VSP Noomi (Flower Rock’s Night Fly): Vahvaluustoinen narttu jolla hyvät linjat, oikea purenta, ruusunpunainen suu, melko täyteläinen runko ikäisekseen, lyhyt pysty lantio, rodunomaiset liikkeet.

2 Aino (Flower Rock’s Never Say Never): Hyvän tyyppinen, riittävän luuston omaava narttu jolla selvä sukupuolileima. Hieman ilmavat korvat, pyöreähköt silmät, oikea purenta. Hyvä kaula ja ylälinja, rinnan syvyys ei vielä riittävä. Rodunomaiset liikkeet.

La 9.12. Pohjoismaiden Voittaja -näyttely/Markku Kipinä

EH 4 Nelly (Moisionmeän Imelda): Hyvä koko ja mittasuhteet, luisu lantio, etuasentoiset lavat. Rintakehä voisi olla pidempi. Hyvä purenta, korvat ja silmät. Askellus saisi olla tasapainoisempaa. (Tähän on pakko mainita että oli Nellyn arvosteluista tähän mennessä huonoin… ja tuomari jakoi muutenkin tosi vähän ERIä)

Su 10.12. Voittaja Puppy Show/Hilkka Salohalla

1 Noomi (Flower Rock’s Night Fly): Oikea koko ja mittasuhteet. Riittävä pään pituus. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Riittävä kaula. Ikäisekseen riittävä runko. Hyvä luusto ja käpälät. Oikein kulmautunut. Hyvä karvapeite. Päässä puutteelliset värimerkit. Hyvät kannukset. Ylälinja on tällä hetkellä takakorkea ja liikkeitä on vaikea arvostella tottumattomuuden vuoksi. Hyvä karvapeite.

Su 10.12. Voittaja/Francesco Cohetti, Italy

AVO ERI 2 Nelly (Moisionmäen Imelda): Quite sound in construction & movement. Correct bite, good head & expression. Good neck & shoulder, topline, croup & tailset. Correct rear angulation & coat. Good moves. (Eilen huonot liikkeet – tänään hyvät. Heh heh)

IMG_6120.JPG

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: