Pentutreffit Karhusaaressa 21.10.

Nellyn pennut on nyt puolivuotiaita. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää kun järkeä ja itsehillintää puuttuu vielä. Pentutreffeillemme osallistuivat Aino (Never Say Never), Cera (Nylon Beat), Ramos (Number One) ja Sisu (Never Mind). Noomi (joka joutui kuuntelemaan siskojen painia sisällä) ja Rocca eivät osallistuneet ontumisen takia ja Messi oli paimentamassa. Mukana hääri tietenkin myös ylpeä mamma Nelly, joka piti hienosti porukan järjestyksessä. Keli oli kirpakan aurinkoinen mutta nurmikko oli kuukauden kestäneiden sateiden takia todella märkä. Porukka sai päästellä höyryjä ensin pihamaalla ja sen jälkeen käytiin yhteisellä hihnalenkillä rannassa. Lopuksi ruokailtiin ja vaihdettiin kuulumisia ja kokemuksia. On se vaan mahtavaa nähdä kuinka hienoja ja asiantuntevia koteja pentumme ovat saaneet!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: