Neljä pentua lähtenyt – kolme vielä kotona

Viime viikonloppuna koteihinsa lähti reilun 7 viikon ikäisinä Cera, Rocca, Messi ja Aino. Kaikki neljä olivat erittäin reippaita ja ovat kotiutuneet hienosti. Tulevana viikonloppuna lähtevät myös Ramos ja Sisu. Meillä on koossa kivat perheet ja kaikkien kanssa pidetään jatkossakin yhteyttä. Kiinnostaahan meitä valtavasti nähdä mitä näistä tyypeistä tulee. Ainakin tässä vaiheessa näyttää siltä että pentue on erityisen energinen ja rohkea, kuten odotimmekin 🙂

Sisu kävi to-pe yökylässä Moisionmäellä koska Juliska leikkasi siltä napatyrän. Rofa haki Sisun perjantaina leikkauksen jälkeen takaisin meille vielä viikoksi jotta tikit ehtivät parantua ennen lähtemistä uuteen kotiin Lammille. Kolme päivää pidettiin Sisua rauhassa ja erillään Ramoksesta ja Noomista, mutta nyt on vauhti taas entisenlainen…

Välillä pennut pääsevät aitauksestaan nurmikolle kaahaamaan ja sisällä yläkertaan tutkimaan paikkoja. Nellyä ei pysty enää pitämään pentujen kanssa koska sen leikit alkavat olla liian rajuja. Siltä lähtee ihan mopo käsistä kun se innostuu uusista leikkikavereista! Ja me luultiin että se pentujen jälkeen jotenkin ”aikuistuisi”. Nala-aussi taas ei ole yhtään innoissaan pennuista. Ne hyökkäsivät heti kimppuun, joten me pidetään Nala rauhassa kunnes meille jää vain oma porukka. Harjoitellaan sitten Noomin kanssa kuinka vanhuksen kanssa käyttäydytään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: