Eläinystäväsi Lääkäri kotikäynnillä

Viikonloppu oli aurinkoinen ja lämmin, sekä täynnä touhua ja kyläilijöitä. Pennut on kasvaneet tarmokkaaksi ja rohkeaksi sakiksi. Pentue on sekä fyysisesti että luonteeltaan todella tasapäinen, yksikään ei jää kenenkään tassun alle vaan vauhtia ja luonnetta riittää kaikilla. Näistä saa helposti kelpo harrastuskoiria, joten täytyy pitää peukkuja että uudet omistajat innostuisivat kokeilemaan eri lajeja. Tokosta, paimentamisesta ja rallytokosta on ainakin ollut osan kanssa puhetta. Yritetään järjestää vaikka yhteiset jälkitreenit ja tutustuminen rauniorataan syksyllä. Beussihan sopii niin moneen lajiin!

Lauantaina Juliska ja Juha kävivät tekemässä pennuille virallisen lääkärintarkastuksen, sekä siruttivat ja rokottivat pentueen. Pennut saavat vielä kolmannen matolääkityksen, koska ensimmäiset lähtevät uusiin koteihinsa jo torstaina… Nyyh!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: