La 8.4., pennut 2 päivän ikäisiä

Unet on jääneet vähiin kun halutaan ottaa varman päälle aloittelevan äidin kanssa, ettei vaan satu mitään havereita. Nelly toimii kyllä hienosti mutta sillä on ollut ripuli, eikä siksi oikein ruoka ole maistunut. Käytiin eilen varmuuden vuoksi vielä röntgenissä ettei sisään ole jäänyt mitään synnytyksestä. Kaikki ok siltä osin mutta sitten saatiin lääkkeet ruokahalun nostattamiseen ja tänään vielä ripuliin. Tuntuu että tilanne korjaantui heti. Nelly on jo pirteämpi ja pystyy rentoutumaan imettäessä kun ei ole ripulihätä samalla. Vielä kun maitoa nousee enemmän ja pentuset sitten nukkuvat pitempään kerralla, helpottuu meidän kaikkien elämä 😊

Pennuista näkee jo nyt pieniä luonteenpiirteitä joka tuntuu uskomattomalta kun ikää on vasta kaksi päivää. Painokin on noussut hyvin. Eilen otettiin jokaisesta oma yksittäiskuva ja lataan ne tänne heti kun ehdin. Sitten voidaan seurata kaikkien seitsemän persoonan kehittymistä. Nyt kaikki aika menee emän ja pentujen ruokinnasta huolehtimiseen.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: