Normaalia päiväjärjestystä 3.2-3.3.

Että voi aika mennä hitaasti. Astutuspäivästä on nyt kulunut 2 viikkoa ja vielä sama aika menee ennen kuin tiedämme yhtään mitään. Nellyn ultraäänitutkimus tehdään näillä näkymin Eläinystäväsi lääkäri -klinikalla Tampereella perjantaina 3.3. Tässä välillä täytyy yrittää keskittyä töihin ja muihin normaali-asioihin. Molemmat tarkkaillaan kaikkia Nellyn eleitä ja kuvitellaan kaikenlaista. Olisiko se hieman rauhallisempi ja ”muissa maailmoissa” jne. No lenkille se on kuitenkin lähdössä ihan yhtä innokkaasti kuin ennenkin 🙂 Ja ulkoilu on koko ajan kivempaa koska kevättä kohti mennään!

fullsizeoutput_1391

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: