Kolmas treffipäivä (1.2.)

Täällä ollaan vielä turistimeiningeissä. Ajettiin aamupäivällä Versaillesiin ja kierrettiin palatsi ja puutarha kuten kunnon Pariisin matkalaiset. Nelly odotteli kyllä autossa ja pääsi sen jälkeen ravintolaan lounaalle (täällä todellakin oltiin dog-friendly). Autoiltua tuli taas pitkin tunneleita ja ramppeja niin ettei navigaattori aina ehtinyt mukaan…

Nellyn ja Honilin treffit meni taas kuten edellisinäkin päivinä. Paljon leikkiä ja eikä vieläkään tositoimia, ja siitä huolestuneina Aurelie varasi meille illaksi eläinlääkärille ajan Nellyn hormoonitason tsekkausta varten. Tässä välissä käytiin nopeasti koiraklubilla juoksuttamassa Epsane ja nuoripari. Klinikalla odoteltiin vuoroa iltamyöhään ja tulokset kertoi että ajoitus on kohdallaan ja parin seuraavan päivän aikana tulisi tapahtua. Mikä helpotus. Ja onneksi Juliska ja Juha lasten kanssa saapuvat juuri oikeaan aikaan huomenna jeesaamaan meitä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: