Toiset treffit ti 31.1.

Tänään Nellyllä oli paljon ohjelmaa. Ensin käytiin kaupunkikävelyllä ja kahvilla. Sitten ajettiin Aurelien ohjeiden mukaan läheisen kukkulan luonnonsuojelualueelle ja tehtiin kurainen pikkulenkki Pariisilaisessa metsässä. Näytti vähän erilaiselta kuin Sipoon koirametsässä.

klo 17 treffattiin Honilin kotona ja nuoripari sai taas tutustua toisiinsa. Tällä kertaa näytti että Nellyllä oli enemmän kaasu pohjassa kuin sulhasella. Honil on aivan ihana ja ottaa hyvin kontaktia ihmisiin. Oikea nallekarhu jolla on  miehekkäät raamit. Mutta näköjään ei tänään ollut vielä aika tositoimiin. Toivottavasti meidän ei tarvitse pidentää meidän lomaviikkoa…

ilta vietettiinkin sitten koirakerholla Club Canin Argenteuil, seuraamassa Honilin ja Epsanen Mondioring-treenejä. Rofa pääsi myös kokeilemaan Epsanen ohjaamista, mutta ei ainakaan vielä vaihtanut maalimiehen toppapukua päälleen. Erittäin mielenkiintoista seurattavaa ja lievitti tosi paljon ennakkoluuloja mitä itsellä oli lajia kohtaan. Lisäksi tavattiin paljon kivoja ihmisiä ja koiria. Valitettavasti oli jo niin pimeää ettei videoiminen onnistunut mutta ollaan menossa perjantaina päivänvalossa uudelleen ja sitten pitäisi saada videota myös.

2 thoughts on “Toiset treffit ti 31.1.

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: