Nyt se alkaa…

Tätä on odotettu. Eilen jo epäiltiin ja tänään lauantaina, auringonvalon todistaessa, se varmistui. Juoksu on alkanut. Nelly on käyttäytynyt jo vähän aikaa hieman epätyypillisesti mutta pylly ei ole näyttänyt merkkejä ennen kuin nyt. Pientä turvotusta on havaittavissa ja pari tippaa keittiön lattialla. Silti piti vielä varmistaa ja tutkia molempien koirien tassut ja hampaat ettei vaan ole kysymys jostain haavasta tms. 😄. Kun mitään muuta selitystä näille tipoille ei löytynyt, päästettiin Nelly vielä yksin lumiseen pihaan (hyvä tuuri että lunta tuli juuri sopivasti). Ja saatiin selvä verijälki pisun mukana. Aika sairasta kyttäämistä mutta ei haluttu julkistaa uutista innokkaille odottajille liian aikaisin. Lauantai-ilta onkin sen jälkeen mennyt matkasuunnitelmia tehdessä. 👍

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: