Jalostuskriteereitä ja sulhasen etsimistä

Syksyn aikana Juliska ja Juha ovat käyttäneet loputtomasti aikaa löytääkseen Nellylle sopivan sulhasen. Tässä suunnittelussa pääpaino on ollut suomalaisen melko suppean Beauceron-kannan geenipohjan laadukas laajentaminen, joten sukutaulut on olleet kovassa syynissä. Lisäksi meillä on ollut tavoitteena löytää kivan luonteinen, käyttö-ominaisuuksiltaan rodunomainen uros, joka kaiken lisäksi näyttää hyvältä. Suomen Beauceron-yhdistyksen jalostuksen tavoite-ohjelma tiukasti mielessä.

Kennelnimi on tänään laitettu vetämään ja urostiedusteluihin ollaan saatu positiivisia vastauksia. Yksityiskohtia ei vielä voida paljastaa, mutta reissusuunnitelmia on jo tehty. Nellyn juoksua odotellaan tammikuun alkuun. Kotona eletään kaikessa rauhassa normaalia arkea, vaikka välillä juhlittiinkin Nala-aussin 14-vuotissynttäreitä.

IMG_4249.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: