Saammeko esitellä; U-pennut ❤️

Pennut täyttivät Vappuna 2 viikkoa ja on ensimmäisten poseerauskuvien aika. Parilla pojalla on silmät eilen auenneet ja lopuilla vasta raollaan tai ihan kiinni. Eteenpäin mennään kiihtyvällä vauhdilla ryömimällä tai huojuvin askelin jaloille nousten. Murinaa, haukkuja ja erilaista piipitystä ja vikinää kuuluu pentulaatikosta aina kun ollaan hereillä. Tällä hetkellä nukutaan jo 2-3 tuntia kerrallaan syömisen välissä. Pentujen painot vaihtelivat tänään ensimmäistä matolääkettä mitattaessa 750-1010 gr välillä. Luonteenpiirteitäkin näkyy jo, mutta palataan niihin vähän myöhemmässä vaiheessa koska kaikki kehittyvät eri tahdissa ja piirteet vaihtelevat vielä moneen kertaan ennen luovutusikää (ja sen jälkeenkin).

2 poikaa on vielä vapaana hyvään kotiin, joten ole pian yhteydessä jos tämmöinen kiinnostaa.

TYTÖT

Punainen

Oranssi

Liila

POJAT

Sininen

Vihreä

Musta

Valkoinen

Keltainen

Harmaa

Turkoosi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: